Hitta ditt boende

RadhusenTre våningar med inbyggd hemkänsla

De fyra radhusen mot den lugna Kilgatan kompletterar Västra Parks erbjudande med avspänt stadshusboende fördelat på sju rum i tre våningar.

En snabb titt på planritningarna visar att radhusen är ovanligt välplanerade med kapacitet även för större familjer. Med balkong, takterrass och uteplats i söderläge finns här gott om tillfällen att fundera över vad begreppet ”livskvalitet” innebär i realiteten.

Inflyttning: prel. hösten, 2022

Boendeform: bostadsrätter

Brf: Södra Sjöporten

Antal radhus: 4

Storlek: ca 149 m2

Rum: 7

en brygga

Ljus fasad, ljus innemiljö

Arkitekturen domineras i likhet med Södra huset av fasadens inbjudande ljusa maskinslagna tegel och generöst tilltagna fönster med en matchande guldskimrande champagnekulör i fönsterbågar och balkongräcken.

Den genomgående planlösningen och stora fönstren ger en ljus innemiljö och erbjuder samtidigt fina utsikter mot den trivsamma innergården.

Lummig innergård

Innergården bjuder på en härligt lummig miljö och generösa ytor för samvaro. Här finns en gräsmatta, rikligt med träd, ett trädäck med grillplats och en pergola som bildar gångväg och samtidigt avgränsar radhusens uteplatser.

Ljust och öppet med exklusiv känsla

Du märker direkt att standarden i radhusen uppfyller högt ställda krav med smakfulla och funktionella materialval. Så låt oss titta in i ett av Västra Parks fyra radhus, vars stenlagda entré med pergola hälsar välkommen från Lilla Varvsgatan.

I hallen ligger ett sobert grått klinkergolv, medan det genomgående vitpigmenterade askgolvet skapar det ljusa och exklusiva intryck som kännetecknar alla tre våningsplan. Vi börjar på entréplanet, som utgörs av ett stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning på 54 m2.

Det ljusa köket har köksinredning från Vedum och även vitvaror i vitt: kyl, frys, ugn och mikro samt inbyggd induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens (eller likvärdiga varumärken).

Öppen planlösning

Entréplanet utgörs av ett stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Från köket har man utgång till en uteplats i söderläge, vilket under de varma månaderna förlänger entréplanet med upp till 21 m2. Entrén vetter mot innergården i norr och en uteplats där en pergola som ramar in ett gångstråk begränsar insynen.

en brygga

Badrum och tvättavdelning

Radhusen har wc på samtliga tre plan: entréplanet har wc med dusch, andra planet wc med dusch samt tvättavdelning, med enbart wc på tredje planet.

Dusch/wc samt tvättavdelningen har grått klinkergolv och ljusgrått kakel på väggarna, dusch samt kromad handdukstork. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens (eller likvärdiga varumärken) och kombimaskin i de mindre lägenheterna.

Fem sovrum

På andra plan finns tre sovrum och ett allrum om totalt 60 m2 samt en indragen balkong. På tredje planet väntar ytterligare två sovrum och en hall på 35 m2 samt förstås den ca 25 m2 stora takterrassen med gott om plats för avkoppling och umgänge i svårslagen utemiljö. Varje plan är dessutom välförsett med förvaringsplatser.

en brygga

Modernt cityboende

Läget vid den stillsamma Lilla Varvsgatan ger en lugn miljö i centralt toppläge. Med tillgång till bilpool och ca 18 garageplatser erbjuder radhusen i Västra Park ett modernt cityboende med såväl havet som storstadens utbud av shopping, kultur och kommunikationer inom gångavstånd.