Ljust och öppet med

exklusiv känsla

En snabb titt på planritningarna visar att den första etappens 57 lägenheter i Västra Park är ovanligt välplanerade. Nästan alla är genomgående och bjuder därmed på mycket generösa ljusflöden och vackra utsikter i tre väderstreck. I många lägenheter går fönstren dessutom ner till golvet, vilket ger en svårslagen känsla av rymd och ytterligare förstärker det ljusa och trivsamma intrycket.

Välplanerat och personligt

Även när det gäller utbudet av lägenheter sticker Västra Park ut med ett brett urval av spännande valmöjligheter. Här finns den lilla ettan med kök på ca 30 m2 – och högst upp väntar den 120 m2 stora fyrarummaren med penthousekänsla. Fasadens karaktäristiska lutning ger dessutom de två översta våningarna en mycket speciell och personlig karaktär som är så långt från standardlösning man kan komma. Vissa lägenheter är dessutom utformade med möjlighet att anpassa antalet rum efter behov. På Västra Park är möjligheterna helt enkelt lite fler.

Ljus och sober färgsättning

Standarden i Västra Park uppfyller högt ställda krav med smakfulla och funktionella materialval. Ett utropstecken är det vitpigmenterade askgolvet som hälsar välkommen redan i hallen och genomgående ger en exklusiv känsla i hela lägenheten. Det ljusa köket har köksinredning från Vedum och även vitvaror i vitt: kyl, frys, ugn och mikro samt induktionshäll och integrerad diskmaskin från Siemens (eller likvärdiga varumärken).

Modernt cityboende

Dusch/wc samt tvättavdelningen har grått klinkergolv och ljusgrått kakel på väggarna, dusch, wc samt kromad handdukstork. Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens (eller likvärdiga varumärken) och kombimaskin i de mindre lägenheterna. Med gästlägenhet, cykelverkstad, cykel- och bilpool samt 32 garageplatser erbjuder Västra Park ett modernt cityboende med såväl havet som storstadens utbud av shopping, kultur och kommunikationer inom gångavstånd.

Sugen på lite bättre utsikter?

Tobias Enckell

0768-84 01 01
tobias.enckell@svenskfast.se

Daniel Karlsson

0768-84 01 23
daniel.k.karlsson@svenskfast.se